Ogiela Renovering & Bygg AB

Renovering invändigt Lidingö

Renovering invändigt Lidingö

Behöver du på Lidingö hjälp med en renovering invändigt? Då är vi på Ogiela Renovering & Bygg AB din trygga partner. Vi är specialiserade på att genomföra omfattande renoveringsprojekt och kan hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag till det du alltid har drömt om.

Vår erfarna personal är välutbildad och kompetent när det gäller att hantera alla typer av renoveringar invändigt, allt från mindre köksrenoveringar till omfattande totalrenoveringar. Vi tar hand om allt från att planera och designa projektet, till att ta hand om alla bygg- och installationsarbeten.

Vem vi är

Ogiela Renovering & Bygg AB är ett professionellt företag som erbjuder renovering och byggtjänster av högsta kvalitet. Med över 20 års erfarenhet i branschen har företaget byggt upp en omfattande kunskap och erfarenhet.

Renovering invändigt Lidingö

Vad vi gör

Här finns specialistkompetens på renovering invändigt och byggtjänster av högsta kvalitet. Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster som sträcker sig från mindre renoveringar till större byggprojekt.

Renovering invändigt Lidingö

VÅRA TJÄNSTER

Altan

Vårt företag har specialiserat sig på diverse byggnationer, däribland altanbyggen. Genom vår kunskap och långa erfarenhet kan vi bygga en altan helt utifrån dina behov. Vare sig du vill skapa en mindre uteplats eller ett stort altandäck är vi din pålitliga partner.

Badrumsrenovering

Badrumsrenoveringar förvandlar utrymmen, skapar avkoppling och funktionalitet. Få vår hjälp med allt från installation av duschar till totalrenovering av hela badrummet. En renovering är en investering i hemmets värde och välbefinnande, låt oss hjälpa dig uppnå ett snyggt och funktionellt badrum.

Byggföretag

Ogiela Renovering & Bygg AB är ett byggföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom byggbranschen. Vi arbetar med allt från renovering invändigt till nybyggnationer. Tack vare lång erfarenhet och dedikerad personal kan vi åta oss både små och stora uppdrag.

Fasadarbeten

Genom våra fasadarbeten kan du förnya fasaden, vi kan renovera den för att uppnå ett nytt utseende. Dessutom kan vi reparera och underhålla eventuella skador på fasaden för att den ska se som ny ut igen.

Köksrenovering

Köket är hjärtat av hemmet, en köksrenovering kan därmed lyfta hela hemmet. Vi hjälper dig med din köksrenovering utifrån dina önskemål och behov för att ge dig en plats där familj och vänner samlas.

Totalrenovering

Ta vår hjälp med en totalrenovering, ett perfekt alternativ när du önskar göra om större delar av fastigheten. Oavsett ifall det gäller en renovering av en mindre lägenhet eller en stor villa är vi din partner. Vi hjälper dig med allt från planering och design till genomförande och färdigställande.

RINGVÄGEN 104 LGH 1203, 137 31 Västerhaninge
076-402 06 98
Renovering invändigt Lidingö